Klart med nästa boksläpp: Musik ska Byggas utav Glädje

msbug

Nyligen blev det klart vilken bok som kommer bli Sjuttonde förlagets första utgivning under 2015. Kerstin Björsson har arbetat med arvsfondsprojektet Musik ska Byggas utav Glädje vars syfte är att skapa möjligheter för ungdomar och unga vuxna med en funktionsnedsättning att få en möjlighet att utvecklas och stärkas i sin person och motorik genom musicierande. En del av projektet är det metodmaterial som vi nu har äran att ge ut.

”Arbetet är nu i full gång och planerat släpp blir i februari. Boken kommer hädan efter att kunna köpas om du vill ha ett fysiskt exemplar men vi kommer också att erbjuda boken som PDF. Den kommer då att kostnadsfritt även i fortsättningen att laddas ner från Sjuttonde förlagets hemsida.” skriver Kerstin Björsson på projektets blogg.

Mer information kommer framöver! Vi är supertaggade!

Uppdaterad! All information om projektet finns nu att läsa här på Sjuttonde förlagets sida: Musik ska Byggas utav Glädje.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *