En febrig vandring genom minnen och berättelser

gudsförgäten-framsida

Lagom till Östergötlands bokmässa släpps Martin Ackerfors debutroman Gudsförgäten, en psykologisk thriller om att fly men i flykten bara fastna än hårdare i det som varit.

Den namnlöse huvudperson i Gudsförgäten försöker fly undan kriget som bröt ut i ett land misstänkt välbekant. Han försöker fly undan minnen och drömmar, berättelser och vansinne, men trasslar in sig mer och mer för varje steg. Med direkt tilltal tar han med läsaren i sin febriga historia.

— Jag ville skriva en bok om att fly från sådant som inte går att fly ifrån, det som finns på insidan. Även om Gudsförgäten inte slutade där jag trodde när jag började skriva så är jag glad över hur den utvecklades. Det blev en väldigt eländig historia, säger Martin Ackerfors.

Gudsförgäten skrevs under drygt sex års tid, med varierande intensitet förstås. Det känns bra att kunna lägga den åt sidan och koncentrera mig på andra projekt. Självklart ska det bli spännande att låta fler läsa den också, säger Martin Ackerfors.

Gudsförgäten släpps till Östergötlands bokmässa den 19 september 2015 och kommer att finnas att köpa via Sjuttonde förlagets webbshop och hos välsorterade bokhandlare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *