Ny handbok på gång, och bidrag för att göra den

Kerstin Björsson & Magnus Kindåker. Foto: Therese Alriksson

Kerstin Björsson & Magnus Kindåker. Foto: Therese Alriksson

Sjuttonde förlaget passar på att släppa två nyheter i en. Den första är att förlaget under hösten kommer att ge ut Magnus Kindåkers och Kerstin Björssons handbok med arbetstiteln Från rullstolsrobot till människa med mening. Det är en bok om livet när det är som vanligt, fast ändå helt annorlunda.

— Så fort jag hörde talas om det här projektet var jag såld, och det ska bli roligt att ta den från manus till läsare, säger förlagschefen Martin Ackerfors.

Den andra nyheten är att Längmanska Kulturfonden ger projektet ett bidrag för formgivning av handboken. Ett av fondens kriterier är bland annat att medlen ska gå till att göra skillnad, något vi har ambitionen att göra. Både Magnus och Kerstin är både glada och tacksamma för bidraget.

— Jag skrek rakt ut av glädje! Det var precis en sådan glad nyhet jag behövde eftersom jag fått en del tunga besked att hantera, säger Magnus.

— Det här bidraget kommer verkligen göra skillnad för det vi vill åstadkomma. Det känns som ett kvitto på att vi gör något viktigt när vi får bidrag till bild och layout, säger Kerstin.

Boken beräknas släppas i början av hösten, och mer nyheter kommer framöver.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *