Sjuttonde förlaget avslutar utgivningen

Efter två år och fyra böcker har tyvärr Sjuttonde förlaget nått vägs ände. På grund av framförallt tidsbrist kommer förlagets utgivning avslutas gradvis med början omedelbart.

Utgivningen av Från rullstolsrobot till människa med mening som annonserades tidigare i år kommer att ske genom Tankekraftverk där även Musik ska Byggas utav Glädje kommer att finnas på ett eller annat sätt. Tills vidare ligger dock den senare kvar både att ladda ner och köpa till självkostnadspris via sjuttonde.se.

Av Rut och Jean-Pierre firar jul finns fortfarande några exemplar kvar i Maria Ackerfors ägo. Kontakta henne via Facebook-sidan Art By Maria Ackerfors där du även kan följa hennes framtida projekt.

Mannen i rocken finns kvar att köpa via Sjuttonde förlaget för 27 kr (självkostnadspris) plus frakt och emballage, och har dessutom lyckligtvis fått ett nytt hem hos Ebes förlag. Stina Nilsson Bassell kommer du även fortsättningsvis kunna följa via hennes blogg: stinanilssonbassell.wordpress.com.

Gudsförgäten kommer gå att köpa via Sjuttonde förlagets butik (där även e-boken finns) och nätbokhandlarna (alltjämnt billigast från Bokus) fram till 2016-08-31. Några exemplar finns kvar i författarens ägo, kontakta Martin Ackerfors för prisinformation. Du hittar hans kontaktuppgifter och kan följa hans framtida projekt via Ackerfors.se och Facebook-sidan Martin Ackerfors drömmar och rastlöshet.

Om essäer har funnits i tryck länge och har nog gjort sitt, så detsamma som gäller Gudsförgäten gäller även den. Köp den via Bokus eller Adlibris innan 2016-08-31 eller via Martin Ackerfors så länge lagret räcker.

Är något förlag intresserat av att ta upp utgivningen av någon av böckerna eller vill komma i kontakt med författarna i andra ärenden, är det deras respektive webb- och/eller Facebooksidor som gäller. Det går även bra att maila forlag@sjuttonde.se och bli vidarebefordrad till rätt person.

Slutligen. Självklart önskade vi mer, men när verkligheten trängde sig på var förlaget omöjligt att prioritera. Kanske återuppstår det i framtiden, men oavsett vilket kommer vi med all sannolikhet mötas i andra sammanhang.

En längre reflektion rörande Sjuttonde förlaget finns på Martin Ackerfors blogg: Några tankar efter nedläggningen av Sjuttonde förlaget.

Tack för allt stöd och all pepp, till alla er som köpt böcker och till Maria, Kerstin, Stina och Marika som gav Sjuttonde förlaget chansen.

På återseende!

1 svar

  1. Ett jättetack till dig Martin, ett trevligt samarbete och en härlig känsla!
    Lycka till själv med livet och boktankarna!
    Kram Stina!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *